9. 6. 2013.

Humanitarna Mašnarija



Humanitarna Mašnarija za Udruženje Beta! 
Udruženje Beta je udruženje za brigu o napuštenim i ostavljenim životinjama. Osnovano je 27. septembra 2010. godine.
Udruženje je osnovano u Zaječaru, registrovano za celu teritoriju Timočke krajine, kao što u punom imenu udruženja piše, ali delovanje nije ograničeno samo na Timočku krajinu, već i na teritoriju cele Republike u saradnji sa drugim, sličnim udruženjima. Postoji i predstavništvo u Beogradu.
Inicijalno, udruženje je osnovalo sedmoro ljudi. Do danas je broj članova i volontera porastao na tridesetoro.
Ciljevi ovog udruženja su - odgovornost prema čuvanju životinja, briga o populaciji napuštenih životinja i kontrola njihovog broja, kao i razni vidovi pomoći vlasnicima životinja.
Na sajtu ovog udruženja piše da udruženje Beta nema čarobni štapić i da probleme ne može rešavati preko noći, ali to nije tačno, jer smo u poslednje vreme svi bili svedoci magije koju ovo udruženje koristi kako bi spasilo sve životinje koje pronađe!
Oni spasavaju životinje koje mi pronađemo, oni im pronalaze dom, hrane ih i neguju. Sada je došao trenutak da se svi zajedno udružimo i barem malo im olakšamo posao! Vreme je da im se odužimo za sva dobra dela!








Pomozimo napuštenim životinjama!
Udruženje Beta do sada je zbrinulo i udomilo mnogo životinja. Svakoga dana stižu im novi napušteni ljubimci, povredjene i ostavljene životinje. Ova grupa divnih ljudi svim snagama trudi se da ni jednu životinju ne ostavi bez pomoći i brige.
Spojite lepo i korisno, odaberite svoju Mašnariju, a mi ćemo Vaš novac proslediti Udruženju Beta iz Beograda.
Kupovinom nakita iz  albuma na našem FB profilu Mašnarija Nevena Marija pomažete napuštenim i povredjenim životinjama - sav novac biće uplaćen na račun Beta Udruženja!

U ime svih napuštenih kuca i maca HVALA!!!
Vaša Mašnarija


Kupovinom OVOG proizvoda pomažete zbrinjavanje napuštenih životinja
Kupovinom OVOG proizvoda pomažete zbrinjavanje napuštenih životinja
Kupovinom OVOG proizvoda pomažete zbrinjavanje napuštenih životinja
Kupovinom OVOG proizvoda pomažete zbrinjavanje napuštenih životinja




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...