22. 1. 2013.

Mašnarija PGS


Završila se još jedna sezona Prvog Glasa Srbije i pobednica ove sezone nam je izmamila osmehe na lica i izazvala oduševljenje publike širom Srbije! Mirna Radulović, konačno PRAVI predstavnik, kakvog odavno zaslužujemo!
Ove sezone imali smo prilike da vidimo razne kreacije koje su takmičarke PGS umele jako lepo da iznesu. Svečane haljine, kombinezoni, sexy crne kombinacije koje je najviše nosila Sara, romantične i lepršave haljinice koje su stajale kao skrojene za Mirnu i Nevenu i mnoštvo nakita i šareniša na rukama i vratovima takmičarki, dočarali su u potpunosti ovaj zanimljiv show.
Upoznali smo se sa novim kreatorima, a imali smo prilike da se susretnemo i sa ponekim dobro poznatim imenom.
Haljina koju ćemo pamtiti je sigurno haljina Ane Ljubinković od bisera različitih veličina. Takođe, nećemo zaboraviti jarko žutu kanarinac haljinu koju je nosila Sara u poslednjoj epizodi, a posebnu pažnju obratili smo na kreaciju koju je nosila Mirna uz pesmu Hero!
Većinu ovih prelepih haljina kreirala je dizajnerka iz Subotice, Marija Sabic. Fotografije njenih haljina i ostale garderobe možete pogledati OVDE.
U poslednje dve epizode PGS, imali ste priliku da uočite i neke komade nakita baš iz naše radionice. Mašnarija je pažljivo birala, izrađivala i obraćala pažnju na baš svaki detalj neobičnih ogrlica i narukvica koje su takmičarke nosile uz prelepe svečane kombinacije već pomenute kreatorke Marije Sabic.
Sara, Nevena i Mirna nosile su aksesoare iz najnovije kolekcije Mašnarija Jewelry, koje ćete uskoro imati prilike da vidite na našem sajtu i facebook profilu.
Sa ponosom Vam predstavljamo neke od novih modela iz kolekcije Mašnarija Jewelry.


Nevena u kreaciji Marije Sabic, nakit Mašnarija
Mirna u kreacija Marije Sabic, narukvice Mašnarija
Nevena u kreaciji Ane Ljubinkovic, nakit Mašnarija
Sara nosi nakit Mašnarija
Sara, Mirna i Nevena nose nakit Mašnarija

Vaša Mašnarija :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...