28. 2. 2013.

Mašnarija u poseti ateljeu

Drage naše,
prošle su tačno tri godine od kada smo napravile naš prvi rajf i postavile prvu fotografiju na internet. Brend Mašnarija je od tada stekao mnogo prijatelja i obožavatelja, koji su nas svuda pratili, podržavali i pomagali nam da opstanemo i izgradimo prepoznatljivo ime iza kojeg stoji kvalitet i originalnost. Svima Vama koji nas toliko volite neizmerno hvala!!!
U našem daljem radu, nastojaćemo da opravdamo poverenje koje ste nam poverili i trudićemo se da svaka sledeća kolekcija bude bolja od prethodne.
Dogodilo se sasvim slučajno, ali mi volimo da verujemo da slučajnosti ne postoje, pa se ovo dogodilo baš na naš 3. rodjendan - Mašnarija je dobila poziv za saradnju od udruženja 'Lovely Designs' i od sada sve naše proizvode i kolekcije možete videti u ateljeu Unique Fashion Gallery 'Lovely Designs' u ulici Cara Uroša 17, u Beogradu.
Pored Mašnarije u ateljeu izlažu i mnogi drugi dizajneri i rukotvorci, pa je ovo idealno mesto gde možete pronaći unikatni komad nakita ili garderobe ako želite da iznenadite sebe ili Vama dragu osobu.
Atelje se otvara 1. marta u 18h. Od 2. marta atelje će raditi svakoga dana.
Očekujemo Vas i Vaše prijatelje :)

Voli Vas Vaša Mašnarija!



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...